Produkter for frys tre hundebiter (4)

Frosset Svin 6 Veis Snitt

Frosset Svin 6 Veis Snitt

Premium Bearbeidet Kvalitetsgrad Frossen Svin Sunn for menneskelig konsum *Spesifikasjoner:* - Hvit hud - Vasket ren og fersk - Ingen brukne bein 0% - Godt rengjort og fersk - Ingen blåmerker - Ingen svarte puter eller ammoniakkforbrenninger - Ingen dårlige lukter - Ingen overflødig blod eller blodflekker - Fuktighetsinnhold er mindre enn 3% Foran føtter gjennomsnittlig lengde: - 17-18 cm/stykke Foran føtter gjennomsnittlig vekt: - 300-350g/stykke Bak føtter gjennomsnittlig lengde: - 19-20 cm/stykke Bak føtter gjennomsnittlig vekt: - 400-450 g/stykke *Frossen Temperatur:* - Hurtigfryst ved: minus 40 grader Celsius - Lagring ved: minus 20 grader Celsius. - Temperaturen under transport: minus 18 grader Celsius
Frosset svinekjøtt - ryggfett

Frosset svinekjøtt - ryggfett

Frosset svinefett fra ryggen
Fosforsyre og Fosfater

Fosforsyre og Fosfater

Fosforsyre E338 – Type 75 % Fosforsyre E338 – Type 85 % Fosfater – Matkvalitet: Dinatriumphosphat Dihydrat (DSP) Raskt løselig Tripolyfosfat (basert på natriumtripolyfosfat) Kaliumtripolyfosfat Monokalsiumfosfat (MCP) Mononatriumphosphat (MSP) Natriumpyrofosfat (SAPP 28) Natriumheksametafosfat Natriumtripolyfosfat Standard (STPP Standard Plus) Tetranatriumpyrofosfat (TSPP) Tetrakaliumpyrofosfat (TKPP) Trikalsiumfosfat (TCP) Trinatriumphosphat (TSP) Blandinger for melk- og kjøttindustrien Tekniske fosfatkvaliteter: Natriumheksametafosfat Natriumtripolyfosfat Tetranatriumpyrofosfat Trinatriumphosphat
Frosset Svin - Svinnekoller

Frosset Svin - Svinnekoller

Frosne svinehalser vakuum